Gemma Pujol

Gemma Pujol i Coderch comença els seus estudis musicals al Conservatori de Música de Vic amb l’especialitat de viola amb Jordi Macaya i Mariona Oliu. Seguidament estudia el Grau superior a l’ ESMUC amb el professor Jonathan Brown. Més tard, un màster d’interpretació a Musik-Akademie Basel (Suïssa) amb Silvia Simionescu. Actualment està cursant un màster de Psicologia i música (UNED) i introduint-se al món de la música barroca a l’Aula de música Antiga de Girona amb l’Alba Roca.

Pel que fa la seva experiència orquestral ha tocat amb l’OCV, l’Orquestra del Segle XXI, l’Orquestra de Terrassa 48, la JONC, la JONDE, la Simfonietta Basel, la Neues Orchestra Basel, Orquestra Simfònica del Vallès, la Camerata Penedès, la GIOsymphonia, amb Murtra Ensemble, amb Bärhof Ensemble, amb l’Orquestra Barroca Catalana, ha col·laborat amb l’OBC i actualment és membre de l’Orquestra Franz Schubert Filharmonia.

En l’ àmbit de la pedagogia de la viola ha realitzat diferents cursos i des del 2018 és professora a l’Escola de Música de Berga i Conservatori de Música dels Pirineus.


Correu electrònic: gpujolcoderch@gmail.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web