Fedra Borràs Julibert

Titulada Superior en Flauta Travessera i Doctora en Ciències de l’Educació en l’especialitat de Música per la Universitat Autònoma de Barcelona. Coautora dels articles Dos experiencias de aprendizaje cooperativo: clase de instrumento y conjunto instrumental, revista Eufonía nº50, i Educación psicofísica en el aula de flauta travesera, revista Música y Educación nº92; i autora de l’article Criterios de observación sobre el uso corporal del flautista, revista Todo Flauta nº16. La seva Tesi Doctoral és Avaluació d’un programa d’educació psicofísica per a flautistes. Es troba a la xarxa en aquest enllaç: https://ddd.uab.cat/record/167859

Va ser membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE). Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Ha participat amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona i ha format part de nombrosos grups de cambra.

És professora del Mètode d’Educació Corporal Cos-Art creat per Yiya Díaz. Està formada en la metodologia del Instituto de Educación Musical creat per Emilio Molina.

Actualment és membre de l’Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida i professora de flauta a l’Institut d’Estudis Artístics Oriol Martorell i a l’Escola i Conservatori Municipal de Música de Sabadell.
2021© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web