Ester Vela López

Pianista amb una sòlida trajectòria de més de vint anys com a intèrpret, va néixer a Barcelona el 1972 i estudià al Conservatori Superior Municipal.
La crítica ha dit: “l’alta precisió, tant en la gradació del so com en la pulsació rítmica i l’emotivitat del fraseig van constituir la clau d’una memorable audició” (Revista musical catalana) / “…demostra les seves excel·lents dots interpretatives així com el seu esperit de recerca i estimació per la nostra música…” (Vibracions).

Compromesa amb la música contemporània, ha realitzat estrenes d’obres dels compositors A. Bofill, X. Boliart, D. Colomé, C. Colomer, D. M. González de la Rubia, A. Guinovart, J. M. Mestres Quadreny, M. R. Ribas, M. Ros, A.-O. Sabater, F. Taverna-Bech, M. Torrents i F. Wort, i ha col·laborat amb X. Montsalvatge, R. Barce i J. Soler, entre d’altres.
Des del 1993 forma duo pianístic amb la seva germana Eulàlia, amb la qual ha realitzat nombrosos concerts per España i també a Àustria, Filipines o Bèlgica i han enregistrat 5 CD.
Apart dels seus projectes com a solista, des de 2013 actua regularment amb el violoncel·lista Marc Renau i amb la violinista Erika Gallová.
És professora al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, CMMB.

PDF Biografia
Correu electrònic: estervelalopez@gmail.com
Lloc web: http://www.estervela.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web