Estel Vivó

Estel Vivó va estudiar el Grau Superior al Centre Superior Conservatori Liceu amb el professor Albert Juliá becada per la Fundació de Música Ferrer-Salat. Va iniciar els estudis amb tan sols 16 anys, compaginant-los amb el Batxillerat. Als 19 anys, l’Estel va començar a dirigir la Banda de Matadepera i als 20 anys va rebre una beca per estudiar el Máster a Eastman School of Music, University of Rochester, New York on va iniciar els estudis a finals d’agost de 2022.

El talent de l’Estel ha estat reconegut en múltiples ocasions, només durant 1’any 2022 ha obtingut el Primer Premi en el Concurs Internacional de Música Les Corts (2022), Joventuts
Musicals d’Avila (2022), XIV Certamen Nacional de Música de Cambra (2022), 26è Concurs Josep Mirabent i Magrans (2022); el Segon Premi al 1r Concurs Liceu Sax Festival (2022) i ha estat Finalista en el Concurs Joventuts Musicals d’Espanya en les modalitats de Vent i Cambra.

Ha sigut artista convidada amb Delia Quartet a festivals com FISP Festival Internacional de Saxofone de Palmela (Portugal), Festival Internacional de Música CiMa (Colombia), el 106 Festival de Pasqua de Cervera i al IV Liceu Sax Festival (Barcelona). L’Estel ha tingut 1’honor de trepitjar nombrosos escenaris tant a Catalunya i a Espanya com arreu del món: Portugal (Palmela), Alemanya (Colónia i Aachen) i a 1’Estat de Nova York (Rochester i New York City).

El seu interés per la música de nova creació 1’ha portat a estrenar i enregistrar obres de joves compositors. Al 2021 el compositor Arodi Martínez li va dedicar “Alborada Mexicana” per a saxo i piano.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web