Emili Brugalla

Emili Brugalla es diploma en el Conservatori Superior de Música del Liceu. Estudia posteriorment amb Eulàlia Solé i amb personalitats com Bruno Canino i més endavant  Maria Curcio i Maria Joao Pires.

Emili Brugalla ha actuat als Festivals : Internacional de Música de Granada, Perelada,  Torroella de Montgrí, Santander, Pau Casals del Vendrell, Quinzena Musical de San Sebastià, Temporada 1996 de l’Auditori Nacional de Madrid, etc. Així mateix, la seva actuació ha estat sol·licitada a països tan diversos com ara Itàlia, França, Bélgica, Alemanya, Brasil, Anglaterra Centreamèrica i Orient Mitjà, Perú, Argentina, Puerto Rico, Finlàndia, Xina i Japó. Des de l’any 1998 és membre fundador del Trio Kandinsky.

Ha enregistrat nombrosos CD’s, entre els quals la Integral de Danses Españolas de Granados (Mà de Guido), Trios de Brahms i Clara Schumann (Columnamúsica), obra de cambra de Joan Guinjoan i Xavier Montsalvatge (Columnamúsica) i el primer enregistrament de les Variacions per orquestra de Joaquim Serra( Naxos).

PDF Biografia


2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web