Eloi Fuguet

Vaig néixer a Barcelona el 30 de març de 1979. Com a flautista de bec vaig obtenir la Matrícula d’Honor i Premi d’Honor de Grau Superior a Barcelona i vaig poder aprendre de grans flautistes com Josep Mª Saperas, Joan Izquierdo, Paul Leenhouts, Walter van Hauwe, Pedro Memelsdorff o Pierre Hamon. He tocat a diverses ciutats catalanes, espanyoles i holandeses, principalment en conjunts de música antiga. Formo part del quartet de flautes de bec Windu, de l’ensemble renaixentista Fortuna d’un gran tempohe col∙laborat amb The Ripieno Consort i el famós conjunt de música barroca Il Giardino Armonico. Vaig ser membre fundador d’En Bloc Quartet.

Com a professor tinc una llarga experiència en l’ensenyament i divulgació del meu instrument, principalment en escoles de música i conservatoris. Graduat en Orff Schulwerk pel San Francisco Orff Institute, actualment sóc professor de flauta a l’ECMM de Vilanova i la Geltrú i al San Francisco Internacional Orff Course (Califòrnia, EEUU). A més a més, sóc director de l’orquestra amateur de flautes de bec Consort Pere Serra.

Com a gestor cultural m’he format a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Jordi Martí i Joan Oller entre d’altres gestors. Posteriorment vaig gestionar les orquestres de cambra de Terrassa i Granollers, a part de desenvolupar diverses tasques de producció i programació musical com a freelance. He estat el programador del cicle Dissabtes de berenar al Palau Gomis del Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) i de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. A l’actualitat sóc el gerent de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica. També sóc cofundador de la discogràfica independent de música clàssica Beltempo Records.Lloc web: http://www.eloifuguet.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web