Elke Sanjosé

Cursa els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha estat deixeble d’ Albert Giménez Atenelle,   de Monique Deschaussées a Paris i ha participat en diversos cursos internacionals de interpretació musical, amb Nina Svetlanova, Jacques Chapuis i Iain Burnside, entre d’altres.

Ha estat professora de piano i repertorista a l´Escola de Música de Barcelona, al´Escola d´Arts Musicals Luthier i a l’escola de teatre musical Memory. Actualment és professora de l’escola de música Virtèlia.

Ha realitzat recitals per tot Catalunya, col·laborant amb fundacions com Itaca, Vilacases, Sonrisas de Bombay… Ha representat l´òpera “Follet” (Lleida, Barcelona, Tarragona…) d´Enric Granados, la qual s´ha enregistrat amb la companyia Columnamúsica. Ha  col.laborat com a pianista acompanyant durant cinc anys al festival de música de Cadaqués.

És sòcia fundadora de la cooperativa Operaílica, sccl., cooperativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya que es dedica especialment a donar a conèixer les obres líriques inèdites o poc conegudes del repertori d’autors catalans dels segles XIX i XX. Amb “Operaílica ha realitzat diferents espectacles com “Rusiñol: imatges musicades”, “Guimerà líric”o “Òpera i Modernisme”.

Col·labora des de fa anys al festival Sitgestiu, presentant gales líriques al Museu Romàntic i òperes de butxaca (“Rigoletto”, “Don Pasquale”, “La bohème”, “La traviata”) al Palau Maricel. Ha actuat al teatre Gaudí dins el espectacle Desig d’òpera. Amb aquest espectacle ha fet gira per tot Catalunya.
2021© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web