Elisabeth Vera

Nascuda a Barcelona, finalitza els seus estudis de Grau Superior i Màster en l’especialitat d’interpretació de Música clàssica i contemporània de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona l’any 2018, amb la professora Alba Ventura. Actualment, cursa un segon Màster al Koninklijk Conservatorium Brussels amb Boyan Vodenitcharov.

Fins ara ha complementat els seus ensenyaments musicals amb consells de diversos pianistes, com Dmitri Alexeev, Eldar Nebolsin, David Kuyken, Edith Fischer, Daniel Ligorio, Akiko Ebi, Filipe Pinto-Ribeiro, Giorgi Latso i Dina Yoffe. També ha treballat música de cambra amb William Kinderman, Nata Tsvereli, Katya Apekisheva, Thomas Dieltjens, Eric Robberecht, Vesko Stambolov i Isaac Rodríguez.

Durant la seva carrera ha obtingut diversos premis, com el Premi d’Honor de piano i música de cambra al Conservatori Professional de Terrassa (2013). A més, va ser mereixedora de la Beca d’Excel·lència Acadèmica de la Fundació de Música Ferrer-Salat durant el curs 2015-2016.

A part de la seva carrera com a solista, forma part del Duo Vallés Vera, juntament amb el saxofonista Miguel Vallés. Junts han guanyat el Premi Extraordinari en l’especialitat de Música de Cambra al Conservatori Superior del Liceu (2015-2016) i el Primer Premi al 12è Concurs Internacional de Música de Les Corts (2016). Recentment han gravat el disc “Sonates per a Saxòfon i Piano” sota el segell de la discogràfica Solfa Recordings.  Han estat convidats a diferents festivals i sales de concerts estatals, com per exemple al Festival de Música “Emergents”, a L’Auditori de Barcelona, i al Cicle de Música Catalana de l’Associació Joan Manén, a l’Ateneu Barcelonès. En diverses ocasions, les seves interpretacions en directe han estat retransmeses per l’emissora de ràdio Catalunya Música. També van ser seleccionats per participar al cicle El Primer Palau 2018, i van debutar al Palau de la Música Catalana el passat Octubre. Han rebut el Premi de Joventuts Musicals de Catalunya, gràcies a haver fet la millor interpretació d’una obra d’autor català del Cicle.
2021© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web