Elena Sentís

Nascuda a Barcelona. Cursà els estudis de música al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Salvador Gratacòs on obtingué el títol superior de Flauta Travessera. Més tard fou becada per “La Caixa» per ampliar estudis a l’Ecole Normale de Musique de París i aconseguí els diplomes superiors de Flauta i Música de Cambra amb Vicens Prats (flauta solista de l’Orquestra de París) i Michel Hentz i guanyà un accèssit en el concurs UFAM de París.

Tornà a Barcelona per treballar amb Magdalena Martínez (flauta solista de l’Orquestra Ciutat de Barcelona). Ha estat alumna activa, en diversos cursos, dels mestres Alain Marion, Trevor Wye i Raymond Guiot.

Ha ofert nombrosos concerts per Espanya i França, en forma de recitals o com a component de diferents agrupacions cambrístiques i ha col·laborat en diverses orquestres com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Les seves actuacions sovint han estat enregistrades per Catalunya Música i Radio 4.

Ha estat professora de flauta del Conservatori Professional de Música de Lleida i actualment desenvolupa la seva tasca pedagògica a l’Escola de Música de Barcelona i a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web