David Carmona

David Carmona, nascut a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) l’any 1999. Comença els estudis musicals als 7 anys en l’especialitat de clarinet. Posteriorment l’any 2018, obté el grau professional al Conservatori Municipal de Barcelona, sota el mestratge de Yolanda González, obtenint Menció d’Honor.

Va estudiar el Grau Superior d’interpretació de clarinet al Conservatori del Liceu amb Francesc Navarro. Actualment, continua els estudis de Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació de Música de Cambra al mateix centre amb la seva formació consolidada Trio Kórena sota la tutela d’Isaac Rodríguez i anteriorment amb Catherine Ordronneau.

Ha participat en diferents cursos de formació com el XXXVII Festival Internacional de Música de Cervera, el III curs de música Carboneras on Wind i el VII Festival e Academia Verão Clássico. Ha rebut classes magistrals dels clarinetistes Nicolas Baldeyrou, Giovani Punzi i Philippe Berrod.

Amb el Trio Kórena ha rebut classes magistrals de música cambra de Pascal Moragués, Paolo Andreoli, Katharina Sellheim, Raimon Garriga, Filipe Pinto-Ribeiro i Jordi Francés. Ha realitzat númerosos concerts amb el Trio com per exemple a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, a l’Auditori Barrades d’Hospitalet, a la sala Nota 79 de Barcelona, a la Cripta de la Sagrada Família i a diverses esglésies i centres cívics, entre d’altres. Han estat convidats a participar en diversos cicles de concerts, com en el Cicle Afinitats de la Sala Parés, al Cicle Música Z, al Cicle Clàssica a Horta-Guinardó, al Cicle Divendres Jove a l’Auditori Eduard Toldrà del CMMB, al Cicle Aprenents de Joventuts Musicals de Sant Cugat, al Cicle Dimarts Concert de l’Escola Municipal de Música Eixample i dins del Conservatori Superior del Liceu.

Ha format part de diverses formacions de cambra entre d’elles l’Ensemble Italia Solotto acompanyant a grans cantants com Montserrat Martí Caballé, Fernando Álvarez o Ignacio Gúzman. Ha estat membre també de diverses orquestres i bandes de Barcelona realitzant concerts arreu d’Espanya.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web