Clàudia Dubé Oranías

Clàudia Dubé Oranías, directora dorquestra  cor de Mataró, formada a Barcelona, Huelva, Roma, Madrid, Asunción i Viena, amb el director internacional Gerardo Estrada Martínez com a mentor.

Ha dirigit l’Orquestra Simfònica Nacional de Paraguay, la Wiener Possymphonie Orchestra, a Viena i l’Orquestra Filarmònica de Pontevedra, d’entre d’altres. Fundadora i directora titular de lOrquestra de Mataró des de l’any 2015 i de la Opera Pocket Orchestra des de l’any 2021, estrenant Il Trovatore de Giuseppe Verdi a Igualada.

Fundadora, juntament amb la Associació Cultural Crearte, de lOrquestra Simfònica Solidària de Barcelona, portant la direcció titular i estrenant a nivell espanyol, amb Isabel Pérez Dobarro al piano, el Concert per a piano i orquestra de Clara Schumann al Palau de la Música Catalana, Barcelona.

L’any 2019, guanya el 3r Premi del Concurs Internacional de la Cumbre Mundial de directores de orquesta, a Huelva. Actualment, porta la direcció titular de les orquestres esmentades i també del Cor Madrigalista de Mataró, el Cor Perla de la Habana i la Coral Batec, també de la ciutat. A lany 2022, dirigeix lOrquestra Simfònica de Pontevedra en el Cicle Mulleres e Inspiración.
Aquest any també porta el projecte d’investigació i difusió de la contribució de les dones a la música. En els propers dos anys té diferents projectes en actiu; directora musical de La Missa de les Santes 2023, portar lOrquestra de Mataró amb West Side Story al Palau de la Música Catalana i directora musical de l’acte del Bicentenari del naixement del Mestre Anselm Clavé a l Auditori de Barcelona, a l’ abril de 2024.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web