Clara Giner Franco

La Clara Giner Franco és una flautista i performer especialitzada en música contemporània. El seu entusiasme per l’exploració del present, el seu desig d’experimentar per a crear quelcom nou i desconegut i el diàleg entre diferents disciplines artístiques l’han motivat a especialitzar-se en l’art contemporani.

Durant la seva carrera la Clara forma part dels ensembles de diferents festivals de música contemporània com el ZeitRäume Basel (Suïssa), ZeitGenuss Festival für Musik unserer Zeit Karlsruhe (Alemanya) o AproposSpanien Karlsruhe (Alemanya) on treballa amb Baldur Brönnimann, Jean-Philippe Wurtz i Arturo Tamayo. Des del setembre 2021 forma part de l’Ensemble Zone Expérimentale establert a Basel i dirigit per Mike Svoboda, Marcus Weiss i Jürg Henneberger.

La Clara compta amb una llarga trajectòria orquestral i toca amb orquestres com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra del teatre de Pforzheim (Alemanya), la Junges Philarmonisches Orchester Niedersachsen (Alemanya) o la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. També col·labora amb la Festspielhaus Baden-Baden (Alemanya), Theater aan het Vrijthof – Maastricht (Països Baixos)  i Europejskie centrum muzyki krzystofa pendereckiego – Krakowie (Polònia). Treballa sota la direcció de directors com Jan Willem de Vriend, Vladimiri Ashkenazy, Christian Zacharias, Rinaldo Alessandrini, Ariane Matiakh, Ronald Zollman, Markus Stenz, Kazushi Ono, Andreas Schüller o Manel Valdivieso.

Durant els últims anys la Clara col·labora i estrena obres dels compositors Daniel Muñoz Osorio, Franz Rieks i Marc David Ferrum i durant la temporada 2021-22 treballarà amb Beat Furrer, Óscar Escudero, Belenish Moreno-Gil, William Dougherty, Isaac Blumfield, Paul Brauner, Dakota Wayne i Jack Hersowitz.

Després de graduar-se al juliol 2021 a la Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya), universitat on cursa els estudis de Grau Superior i Màster amb els professors Pirmin Grehl, Renate Greiss-Armin i Mathias Allin, actualmente está cursant el Màster d’especialotzació en música contemporània a la Hochschule für Musik Basel (Suïssa) amb els professors Uli Fusseneger, Marcus Weiss i Mike Svoboda. Anteriorment es forma a Barcelona amb Chirstian Farroni, Isabel Souto i Dolors Serra i rep classes magistrals de flautistes com Peter Lukas-Graff, Carlos Bruneel i Vincent Cortvrint.
2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web