Clara Garriga

Clara Garriga Traugut, Barcelona (2000) realitza els Estudis de grau a l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb Prof. Vera Martínez Mehner i actualment hi cursa el Màster amb la Prof. Raquel Castro.

Als 10 anys va entrar a l’IEA Oriol Martorell Barcelona, estudiant violí amb el Prof. Heriberto Fonseca de 2008-2018. Al 2015, Clara es va mudar al New England Conservatory (NEC Prep) a Boston i va estudiar amb el professor Kyoko Horowitz i Jan Mark Sloman. A Boston, va rebre classes magistrals de Benjamin Zander, Kim Soovin (NEC). Al 2018, va acabar el batxillerat IEA Oriol Martorell. Ha participat a festivals com Pau Casals Académie a Prades, França i la Meadowmount School of music de Nova York. El 2018 va ser academista de l’Orquestra de Cambra Mahler a Alemanya i va ser seleccionada com a participant activa de “Kronberg Academy Violin Masterclasses & Concerts” 2019 a la classe de la Prof. Ana Chumachenco.

Clara és actualment membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya.

Ha rebut diversos premis com a 3r premi al concurs internacional de violí CullerArts a València, 2021, 1r premi al Concurs de Violí de Sant Gregori, 2018, 1r premi al BBVA de Música al talent individual, 2018.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web