Cecília Tena

Vaig començar a estudiar música als set anys a l’escola de música del meu poble. Sempre molt motivada pels meus professors, vaig decidir dedicar-me a la música i anar a estudiar fora del poble i viure en la ciutat. Allí vaig estudiar el Batxillerat en la modalitat d’Arts i em vaig graduar al Conservatori, obtenint el primer premi en l’especialitat de flauta travessera.

Durant els darrers anys he tingut l’oportunitat de formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i actuar en llocs com El Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, el Paranimf de la Universitat de Barcelona, etc. i el plaer de conèixer i treballar amb directors com Virginia Martínez, Salvador Brotons, Íñigo Pírfano, Michael Thomas o Gernot Schluz. Formant part d’una orquestra també he tingut l’oportunitat de tocar una òpera al Gran Teatre del Liceu. El 2021 vaig actuar com a solista amb l’orquestra Amics dels Clàssics, en un concert en homenatge a Joan Manén. A banda he rebut masterclass de grans flautistes europeus com Jacques Zoon, Julien Beaudiment o Paolo Taballione, entre altres.

Durants dos anys he estudiat amb la flautista Magdalena Martínez. Més tard m’he graduat al Conservatori del Liceu amb la professora Júlia Gàllego. En els meus plans de futur, vull estudiar un màster fora d’Espanya amb professors que m’enriqueixin musicalment i ensenyin a expresar, de la millor manera, la música que jo vull fer, per a preparar-me de cara al món professional.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web