Carlos Bujosa Salazar

Carlos Bujosa (Tarragona, 2000) debuta amb orquestra a l’edat de 15 anys a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca interpretant el Concert per a piano i orquestra núm. 23 en la major, K. 488 de W. A. Mozart.

Als 9 anys fa la seva primera gira de concerts per les comarques de Tarragona i  durant els anys següents, ha tocat en moltes sales del territori com són l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida o l’Auditori AXA de Barcelona, entre d’altres.

Ha estat premiat en nombrosos concursos del nostre país a nivell internacional com són el “Concurs per Joves Intèrprets de Piano de Catalunya”, el “Certamen Intercentros Melómano”, els “Premis BBVA  de Música al Talent Individual”, el “Concurso Internacional de Piano de Sigüenza”, el “Premi de Música Ciutat de Mataró”, el “Concurs Instrumental Sant Anastasi”, els “Premis per a Joves Pianistes de Torredembarra”, entre d’altres.

Amb la seva participació en festivals per Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Liechtenstein, Polònia, Noruega i Israel ha rebut consells i masterclasses de mestres com Dmitri Bashkirov, Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Lilya Zilberstein, Claudio Martínez-Mehner, Edith Fischer, Josep Colom, Vladimir Viardo, Cyprien Katsaris, Dmitri Alexeev, Luiz de Moura, Akiko Ebi, Péter Nagy, entre molts d’altres.

La seva formació ha passat pel Conservatori de Vila-seca de la mà de Núria Ruera i Cecilio Tieles i pel Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu,  on ha gaudit d’una beca de la Fundació de Música Ferrer-Salat per estudiar sota la tutela de la pianista Alba Ventura i el mestre Stanislav Pochekin.

Recentment, ha estat sel·leccionat com a membre “Young Talent” per participar a la pròxima edició del Delta Chamber Music Festival que tindrà lloc a l’estiu de 2023 a les Terres de l’Ebre.

Actualment cursa els estudis de màster a la “Musikhochschule Lübeck” de la ciutat de Lübeck (Alemanya) sota el mestratge de Konstanze Eickhorst.

PDF Biografia

Lloc web: https://carlosbujosa.wordpress.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web