Bernat Santacana Hervada

Nascut el febrer de 1998 a Barcelona, va iniciar els seus estudis de violí amb la professora Núria Rotllan a Sallent. El 2007 va entrar al Conservatori de Música de Manresa amb el professor Jordi Coll, obtenint el Grau Professional el Juny del 2016. Ha cursat el grau superior d’interpretació de violí amb la professora Helena Satué a l’ESMuC i ha estudiat viola amb Jonathan Brown durant la seva etapa al centre barceloní. Actualment cursa el Màster d’Interpretació de Viola a la Hochschule für Musik Basel amb la professora Silvia Simionescu.

És membre des dels seus inicis del Quartet Atenea, formació amb la qual ha actuat arreu de Catalunya, l’estat espanyol i en diverses festivals i auditoris europeus: Festival Internacional de Música de Wissembourg (França), Radio Hall de Ginebra (Suïssa), Auditorium Lo Squero de Venècia (Itàlia), ICMC Weikersheim (Alemanya)

Així mateix, ha estat guardonat en diversos concursos d’àmbit nacional, destacant el recent segon premi al Concurs Montserrat Alavedra en l’edició de 2021.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web