Bernat Sánchez

Nascut a Barcelona, es forma a l’Escola de Música “Pausa”, l’Escola Municipal de Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, l’ESMUC i el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha estudiat sota la direcció de Jordi Ribell, Àlex Ramírez, Pierre Reach i Enrique Bagaría. Paral·lelament ha rebut consells i masterclass de Dmitri Alexeev, Vladimir Viardo, Edith Fischer, Mickhail Pethukov, Akiko Ebi, Yan Ming, Patrick Zygmanoswsky, Denis Lossev, Marc Heredia, Àlex Alguacil i Diana Baker.

En el camp de la música de cambra i lied ha estudiat sota el mestratge, i ha rebut consells i master class de Kennedy Moretti, Quartet Casals (Arnau i Abel Tomàs), Vesko Stambolov, Alan Branch, Francisco Poyato, Emili Brugalla, Lourdes Pérez Molina, Raimon Garriga, Àlex Ramírez, Enrique Bagaría, Bernat Bofarull i Diana Baker. Actualment forma part del projecte artístic Sánchez & Fortuny – Piano Duo junt amb Júlia Fortuny.

Ha estat premiat en diversos concursos entre els quals destaquen el 1r Premi en el Concurs de Música de Cambra de Cambra Romànica (2019), el 2n premi en el Concurs de Cambra Higini Anglès (2018), el Premi als Pòdiums de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada (2018), el 2n premi en el II Concurs de Música de Mataró Aula de Masafrets en la modalitat de música de cambra (2018) amb el duo de piano, el 1r premi en el Concurs Pianíssimo de Torrembarra (2013) i el 2n premi en el Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya a Vilafranca del Penedès (2017).

L’any 2018 ha estat graduat al Conservatori de Música Superior del Liceu on se l’hi ha concedit el Premi Extraordinari de Música de Cambra amb Sánchez & Fortuny – Piano Duo. El mateix any debuten al Palau de la Música Catalana a dos pianos en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. També col·laboren amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso. I l’any 2019, en el mateix centre, ha estat graduat amb el Màster en Interpretació de Música de Cambra, a més de rebre una continuada formació amb pianistes d’alt nivell en l’àmbit de piano solista. Actualment ha estat acceptat a la prestigiosa Universitat Mozarteum per a realitzar un màster.

Ha actuat en diverses sales de Catalunya com: el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Santa Coloma de Gramenet, a l’Auditori del Conservatori Superior del Liceu, a les poblacions de l’Albiol, Torredembarra, Riudoms, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, a l’Ateneu Barcelonès i al Jardí dels Tarongers de Barcelona, entre d’altres.

PDF Biografia
Correu electrònic: info@sanchezfortuny.com
Lloc web: http://www.sanchezfortuny.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web