Bernat Català

Nascut el 1993 a Molins de Rei, Bernat Català s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), a la Guildhall School i a la Royal Academy of Music de Londres.
Entre els seus professors més destacats trobem noms com el de Maria Jesús Crespo, Denis Lossev, Peter Bithell i Diana Ketler.
Ha estat premiat en nombroses ocasions en concursos tant nacionals com internacionals. És mereixedor del Premi d’Honor de Piano del CMMB i va finalitzar els seus estudis amb les màximes qualificacions. Aquest any ha rebut el primer premi a la categoria “Sènior” del concurs de Joventuts Musicals de Catalunya.
Ha actuat com a soloista en cicles de prestigi i sales a l’Estat Espanyol com el “Auditorio Juan March” de Madrid i el Palau de la Música de Barcelona. També ha realitzat concerts com a solista a Anglaterra, Itàlia, França, Suïssa, Holanda i Rússia.
Desenvolupa una intensa activitat compositiva, manifestada en l’estrena de diverses obres que van des de cantates per a cor infantil, peces instrumentals, fins a cançons per grups de música pop. També és membre del “Caravaggio Piano Quartet”, un ensemble de música de cambra amb el qual ofereixen concerts regularment a Catalunya i Itàlia.
Actualment resideix a Ginebra, on combina l’ensenyament amb la composició i la vida d’intèrpret.


Correu electrònic: bernatcatalarams@icloud.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web