Bernat Buzzi Teixidó

En Bernat Buzzi Teixidó va néixer a Terrassa, Barcelona l’any 1999. Va començar els estudis musicals als 7 anys i onze anys després va completar el grau professional de música obtenint el premi d’honor en clarinet i música de cambra.

L’any 2017 va començar el Grau Superior al Conservatori del Liceu sota el mestratge d’Isaac Rodriguez amb qui va perfeccionar la tècnica del clarinet alhora que va obtenir coneixement en el terreny de la música orquestral, la música de cambra i l’art de la interpretació. Es va graduar obtenint el Premi extraordinari d’interpretació.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i és membre de la borsa d’instrumentistes de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE). Al desembre de 2021 va ser seleccionat per formar part de l’acadèmia de la prestigiosa orquestra Mahler Chamber.

A l’abril de 2021 va ser seleccionat per a participar en el concurs internacional de clarinet Crusell Competition a Finlàndia i al desembre de 2021 va debutar com a solista acompanyat de l’orquestra del conservatori del Liceu.
Actualment cursa els estudis de màster al Koninklijk Conservatorium de La Haia sota els consells del clarinetista Oliver Patey i gaudeix d’una beca per cursar el màster al Conservatori del Liceu.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web