Beatriz López

Neix a la vila d’Olesa de Montserrat on inicia els estudis musicals als cinc anys, tocant la Flauta Travessera. Posteriorment, cursa el Grau Professional en l’especialitat de Cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la professora Eulàlia Ara, guanyant el Premi d’Honor de Cant l’any 2017. Continua ampliant els seus estudis sota la tutela de Dolors Aldea al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, obtenint la Beca d’Excel·lència de la Fundació de Músics Ferrer-Salat. A més a més opta a guanyar el Premi Extraordinari de la seva promoció, representant al Departament de Cant l’any 2021.

Actualment, estudia el Màster oficial de Lied “Victoria de los Ángeles” a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Assumpta Mateu, Francisco Poyato i Josep Surinyac. També ha rebut classes magistrals de Marcel Boone, Eric Halfvarson, Patrizia Ciofi, Irene Theorin, Simon Lepper, Anna Bonitatibus o Dame Felicity Lott, entre d’altres. Igualment, ha realitzat el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger i el Curs de Cant de Daroca amb Anna Luisa Chova i Rubén Fernández Aguirre.

Tanmateix, ha format part del Cor de Noies del Palau de la Música Catalana i el Cor del Gran Teatre del Liceu, entre d’altres. En diferents ocasions, actua com a solista al Palau de la Música Catalana, com també ofereix diferents concerts de música de cambra en diferents localitats de Catalunya, com per exemple: Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès o Capellades.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web