Anna Guasch Riedweg

Anna Guasch és una soprano lírica catalana amb arrels alsacianes. De ben petita comença els seus estudis musicals, de piano i violí, i més tard de cant. Realitza estudis de cant amb la soprano Mª Dolors Aldea, amb la qual cursa els estudis superiors de cant en el Conservatori Superior del Liceu, conjuntament sota la tutela de la repertorista i pianista, Marta Pujol.

La seva trajectòria es complementa i enriqueix amb actuacions dins l’àmbit teatral, coral i operístic. Ha rebut classes magistrals i consells d’Ana Luisa Chova, Carlos Álvarez, Lisette Oropesa, Celso Albelo, Eric Halfvarson, Cheryl Studer, Cynthia Sanner, Francesca Roig i Iwona Sobotka. També ha tingut el plaer de treballar amb pianistes com Marta Pujol, David Gowland, Jonathan Alder, Josep Buforn, Mark Hastings, Ruben Sánchez-Vieco, entre d’altres.

L’any 2018 participa en el curs de música espanyola “Música en Compostela” on rep el premi de cant de la mà d’Ana María Sánchez i torna becada al curs 2019, en el qual participa en els concerts d’alumnes becats a la ciutat de Santiago de Compostela i es convidada a participar també als concerts de l’any posterior.

Durant els seus estudis al conservatori superior del Liceu ha cantat escenes d’òpera i sarsuela amb l’orquestra del Conservatori, dirigida per Manel Valdivieso. L’estiu de 2019 participa en el Primer Taller d’Òpera de Vila-Real, on debuta el rol de Despina de Così fan tutte de Mozart, sota la direcció del director Josep Gil. Ha participat com a solista en cicles de música clàssica com, el Contrapunt de Vilanova i la Geltrú, el cicle de tardor de Masnou, la programació de Can Lleonart d’Alella i Collsupina i, com a solista del Stabat Mater de Pergolesi, del Requiem de Fauré, la Missa de la Coronació de Mozart i la Sibil·la.

L’any 2022, finalitza el màster de Lied Victòria dels Àngels a l’Escola Superior de Música de Catalunya on té l’oportunitat d’aprofundir en el repertori i de realitzar concerts. Actualment, treballa activament en diversos grups de cambra, compaginant els concerts com a solista i exercint com a professora de cant i de tècnica vocal.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web