Andrea Martí

Andrea Martí, nascuda al Perelló l’any 1999 comença els estudis musicals a l’escola de música del Perelló en l’especialitat de saxòfon. Posteriorment, es trasllada al Conservatori de Música de Tortosa on finalitza, sota el mestratge de Mercè Baiget, el Grau Professional de cant i obtenint Premi d’Honor Extraordinari.
Va estudiar el Grau Superior al Conservatori del Liceu becada per la Fundació Ferrer-Salat amb la professora Marta Mathéu, i continua els estudis de Màster d’Interpretació al mateix centre.
Com a solista ha cantat el Gloria de Vivaldi entre altres interpretacions, El Giravolt de Maig amb el rol de Rosaura i el Somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn amb el rol de la primera fada (Erste Elfe). Recentment ha debutat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la batuta de Rubén Gimeno.
Actualment és membre del Cor Cererols sota la direcció de Marc Díaz, del Cor O Vos Omnes sota la direcció de Xavier pastrana, el Cor de Cambra del Palau de la música sota la direcció de Xavier Puig i de la Capella Reial de Catalunya sota la direcció de Jordi Savall.
Entre el 2019 i el 2021 va formar part del Cor Jove de l’Orfeó Català. Ha format part de les edicions del Cor Jove Nacional de Catalunya 2019, 2020 i 2021, amb Mireia Barrera, Lluís Vilamajó i Pere Lluís Biosca respectivament.2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web