Albert Castillo

Albert Castillo és intèrpret i docent de trompeta i música de cambra actualment actiu a Múnic, Alemanya. És membre fundador del Trio Nausicaa.

Els seus projectes per 2020-21 inclouen concerts de música de cambra del Trio Nausicaa amb Quadres d’una Exposició de Mussorgsky, recitals amb música per veu, trompeta i piano de Benjamin Britten i Eric Ewazen, i música per trompeta i quartet de cordes.

Com a solista ha interpretat a Múnic els concerts per trompeta de Haydn, Hummel, Arutunian, Neruda, Händel i Françaix. Participa dues vegades a l’any al Munich Haendel Messiah Open Sing i ha interpretat diverses vegades com a primer trompeta l’Oratori de Nadal de Bach.

Entre 2013 i 2015 va ser trompeta solista de l’orquestra del Festival Carl Orff d’Andechs amb Christian von Gehren com a director. Ha col.laborat amb la Banda Municipal de Barcelona, l’OBC, l’orquesta estatal de Vidin (Bulgària), la Camerata München i la Camerata Andechs; amb directos com Josep Pons, Salvador Brotons, Andreas Heinzmann i Lawrence Foster.

En altres estils musicals ha estat „principal cornet“ a la (British) Brass Band München, ha format part de diverses cobles a Catalunya i en el terreny del Jazz de la oTunes Big Band a Alemanya.

Albert Castillo va començar el estudis musicals al conservatori de la seva ciutat natal, Badalona. Després va obtenir diplomes al conservatori de Manresa i va acabar el grau superior al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Els seus professors principals van ser Albert García Valero i Rodney Marsalis. Altres docents inclouen Juanjo Serna, Hannes Läubin, Hans Gansch i Josef Bammer.

Li agrada cuinar, llegir, viatjar, aprendre idiomes, running i l’art japonés Aikido.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web