Alba Valero

L’Alba Valero comença els seus estudis musicals als set anys a l’escola de música de Matadepera, el seu poble natal. Continua al Conservatori Municipal de Terrassa amb el professor Manel Reyes i posteriorment estudia el Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb el professor Christian Farroni, on aconsegueix una beca d’excel·lència de la Fundació Ferrer-Salat per cursar el tercer i el quart curs.

Ha format part de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra de Barcelona, entre altres. També és co-fundadora del grup de cambra Camerata Ègara amb el clavecinista Jordi Reguant i del quintet de vent Bòreas Ensemble amb ex-alumnes del Conservatori del Liceu. Ha participat a festivals de música com Stagnum (L’Estany), Músics en residència (Ferrera), Sons del Temps (Terrassa) i el Podium Internacional de Matadepera i ha obtingut diversos premis d’entre els quals destaca el del concurs Cambra romànica.

Per altra banda, ha rebut classes de grans flautistes com Vicens Prat, Julien Beaudiment, Wilbert Hazelzet, Salvador Martínez, Jacques Zoon, Davide Formisano, Andrea Oliva, Kersten McCall, Paolo Taballione i Emmanuel Pahud.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web