Adrià Cisneros

L’Adrià Cisneros va començar els seus estudis a l’Escola de Música L’Aliança de Vinarós amb Oscar Senen Orts i es va graduar al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on va estudiar amb el tuba i professor Juan Bautista Domenech Fuentes. Actualment està duent a terme un màster al Conservatori d’Amsterdam amb Rodin Rosendahl.

Adrià té experiència tocant en diferents bandes com la Banda Simfònica L’Aliança de Benicarló, la banda Simfònica Aliaai la banda simfònica i banda de vent del Conservatori del Liceu, així com grups de cambra com el quartet i quintet de tubes, conjunts de vent i amb piano. L’Adrià també va participar en diferents concursos organitzats per Mp music, EAAA o AETyB per obtenir experiència en públic. A més a més va guanyar l’any 2017 la Beca Ferrer-Salat.

Va guanyar el segon premi de l’Odin International Music Online Competition en la categoria de vent l’any 2021 i va quedar segon en el concurs online AETyB l’any 2021.Lloc web: https://adrieuphonium.wixsite.com/my-site/

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web