Verkami pel disc “L’Aigua Trobada”, amb música de Clàudia Baulies

Notícies

La compositor Clàudia Baulies i els músics Ariadna Rodríguez, Esther Gutiérrez (violinistes), Nina Sunyer (viola), Daniel Ariño (piano) i Adrià Cano (violoncel), soci de l’ACIMC, han decidit engegnar un projecte de crowdfunding per poder finançar l’enregistrament del disc “L’Aigua Trobada”. El disc estarà format per les següent obres de Clàudia Baulies: Quartet de corda núm 1 – Cinco Colores de Té, Quartet de corda núm.2 -Arqueano: cuando el agua era la tierra, Dos Imágenes de Inviernopara per a violí sol i Morphing Clouds per a violí, violoncel i piano.

Clàudia Baulies Pérez inicia la seva formació com a compositora amb Anahit Simonian. Cursa els seus estudis superiors a l’ESMuC i al Berklee College of Music. Treballa en diversos àmbits de la composició, fent música per a pel·lícules, música contemporània i música moderna. Les seves obres han estat estrenades en festivals internacionals com el webmaster, de cinema, o l’Académie du Festival d’Aix-en-Provence de música contemporània; i gravades per prestigiosos músics com Vera Martínez-Mehner, del Quartet Casals.

Podeu conèixer a fons el projecte i fer la vostra aportació al següent enllaç: https://www.verkami.com/projects/30334-laigua-trobada

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web