To Be Beethoven, nou festival i concurs d’improvisació musical a Barcelona

Concerts / Notícies

Del 10 al 14 de juny es celebrarà a Barcelona To Be Beethoven, un nou festival i concurs d’improvisació musicat creat i impulsat pel pianista Carles Marigó, soci de l’ACIMC.

To be Beethoven és una trobada d’improvisadors, sense límit d’edat, ni de nacionalitat. Obert a qualsevol estil musical i a intèrprets de qualsevol instrument acústic o autoamplificat (caldrà consultar les necessitats tècniques a tobebeethoven@gmail.com). Es podrà participar en solitari o en grup i cada artista o conjunt podrà utilitzar el seu propi llenguatge.

En homenatge al 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, ens endinsarem en l’univers dels famosos duels de pianistes, des d’una visió contemporània i obert a tots els instruments i cantants. El compositor alemany, per guanyar-se i consolidar la seva fama, es va batre en duel musical amb diversos pianistes famosos de l’època com Gelinek, Steibelt i Wölfli.

Els seleccionats per participar en aquesta primera edició presentaràn la seva pròpia proposta artística. Els artistes més valorats rebran ofertes per participar en concerts a Espanya i Nova Zelanda, i se’ls oferirà la possibilitat d’una residència artística a Fundació La Plana així com l’enregistrament d’una sessió a l’estudi Underpool de Barcelona.

El període d’inscripció per participar a T0 Be Beethoven està obert fins el 29 de febrer. Podeu consultar les condicions i i inscriureu¡-us al següent: To Be Beethoven INSCRIPCIÓ

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web