“Temperaments” el nou disc de Mireia Farrés i Mercè Hervada

Notícies

La trompetista Mireia Farrés, solista de l’OBC, i la pianista Mercè Hervada, ambdues sòcies de l’ACIMC, acaben de treure el seu primer àlbum amb Seed Music.

L’àlbum Temperaments neix de l’amistat i l’experiència de Farrés i Hervada com a duet estable. Amb el recull de peces, el duet vol fer notar la seva varietat i singularitat interpretatives i vincular-se amb quatre elements que d’alguna manera comparteixen i que les defineixen: el foc, l’aire, l’aigua i la terra. El repertori inclou obres imprescindibles per a trompeta i piano de Honegger i Enesco, però també altres obres que hi encaixen de Hindemith, Peaslee, Bolter, Turrin i Ewazen. També cal destacar la inclusió d’una obra d’encàrrec a  Salvador Brotons, que porta per títol “Impuls vital”. El llibret del disc es complementa amb un poema original de Manuel Forcano inspirat en la música de Temperaments, que respon a la predilecció d’ambdues intèrprets per la poesia de Forcano.

L’enregistrament d’aquest nou disc, a càrrec del reconegut productor anglès Simon Kiln, va tenir lloc el mes de juliol passat a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

El disc serà presentat oficialment en concert la propera tardor amb un concert d’amdues intèrprets al Cicle de Cambra de L’Auditori de Barcelona.

Podeu escoltar ujn teaser del disc en aquest enllaç: New Release! Mireia Farrés & Mercè Hervada · #Temperaments (teaser)

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web