Sonata di concerto, nou disc de Daniel Blanch i Guillermo Pastrana

Concerts / Notícies

El proper divendres 3 de maig a les 19:30 h, tindrà lloc a l’Auditori del Casal del Metge el quart concert de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de concerts, titulat Concertante & di concerto”. El concert estarà protagonitzat pel violoncel·lista Guillermo Pastrana i el pianista Daniel Blanch, soci de l’ACIMC.

Aquest recital servirà per presentar el nou enregistrament discogràfic “Sonata di concerto” que inclou les tres sonates de Joan Manén, Robert Gerhard i Xavier Montsalvatge interpretades per Guillermo Pastrana i Daniel Blanch. El disc ha estat impulsat i produït per l’Associació Joan Manen i editat pel segell IBS Classical.

Tots els socis de l’ACIMC gaudeixen d’un 50% de descompte el preu de l’entrada. Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert a partir de les 18:45 al vestibul de la sala.

Els socis de l’Associació Joan Manén gaudeixen d’entrada lliure a tots els concerts de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de Concerts. Si voleu formar part de la descoberta de “els teus clàssics” podeu fer-vos socis de l’Associació per una quota anual mínima de 40 euros enviant un correu a: associacio@joanmanen.cat

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web