Si tens 18 anys, apunta’t al Bo Cultural Jove

Descomptes / Notícies

S’ha presentat el Bo Cultural Jove, un projecte pel qual els i les joves que arriben a la majoria d’edat aquest any 2022 rebran 400 euros per invertir únicament i exclusiva en productes i activitats culturals.

El Ministeri ha destinat més de 200 milions d’euros a aquest programa, que també té com a objectiu donar suport a un sector especialment afectat per la pandèmia i les mesures sanitàries. A Catalunya seran 81.972 els joves que podran beneficiar-se del Bo, amb una inversió de 32.788.800 €. Els joves podran gastar els 400 euros del Bo en activitats, iniciatives, productes i serveis culturals, d’acord amb un esquema establert pel programa: 

  • 200 euros en arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple: entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals i audiovisuals.
  • 100 euros en productes culturals en suport físic. Per exemple: llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques, videojocs, partitures, discos, CD, DVD i Blu-ray.
  • 100 euros en al consum digital o en línia. Per exemple: subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura, audiolectura o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals, subscripció per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes i altres publicacions periòdiques.

El programa impulsat pel Govern d’Espanya busca que l’entrada a l’edat adulta arribi acompanyada d’un impuls per al gaudi i la descoberta d’activitats culturals per tal de crear un hàbit entre els i les joves que els acompanyi durant tota la vida. 

Sol·liciteu aquest Bo Cultural Jove a través del web oficial.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web