Seleccionats els cinc candidats de la segona edició de l’ImpulsACIMC

Concerts / Notícies / Noticies ACIMC

Un jurat format pels membres de la junta de l’ACIMC ha seleccionat cinc candidats, entre els 35 intèrprets que s’han presentat, per que formin part de la segona edició de l’ImpulsACIMC, el cicle-concurs per a nous professionals que tindrà lloc entre el 15 de març i el 17 de maig a la seu de l’AIE de Barcelona (Plaça Ibèria núm. 4). Els participant seleccionats son: Carlos Bujosa, piano (15 de març), Adrià Cisneros, bombardí (29 de març), Cristina Tena, mezzo (19 d’abril), Clara Garriga, violí (3 de maig) i Maria Torres, saxo (17 de maig).

L’ImpulsACIMC és una iniciativa que serveix de plataforma artística per a cinc solistes recent graduats. La voluntat de l’ACIMC és acompanyar i donar impuls a les noves generacions de músics catalans o residents a Catalunya en els seus inicis en la seva inserció en el món laboral, un acompanyament que es durà a terme de forma integral, no tant sols oferint oportunitats d’actuació en públic, sinó també proporcionant a tots els participants un servei d’assessorament fiscal i laboral com a socis de l’entitat organitzadora.

La selecció de cinc joves solistes s’ha dut a terme tenint en compte la qualitat interpretativa i l’interès artístic del programa proposat. A tots els participants se’ls va sol·licitar la inclusió d’una obra contemporània d’autoria catalana i es va valorar molt positivament la programació d’obres de dones compositores.

L’impulsACIMC es duu a terme amb la col·laboració de l’AIE i la SGAE.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web