“Refractio” nou disc de Magí Garcías i Diego Hervalejo

Notícies

Refractio és un projecte que genera un diàleg entre la interpretació d’una obra i una improvisació a manera de resposta. Així com la llum transforma la seva aparença quan canvia de medi, l’obra musical es dilueix també dins la improvisació que en certa manera deconstrueix el que l’oient acaba d’escoltar i ho torna a construir mitjançant un llenguatge actual.

En aquest primer volum de “Refractio”, editat per Columna Música, es juga amb música de Frederic Mompou a causa de la seva forta connexió amb l’instrument. En la música de Mompou el piano és el vehicle absolut d’un univers íntim, tendre, enigmàtic, obscur, simple, i sobretot: lliure. És aquesta llibertat conjugada amb la seva personalitat artística única el que ha generat un espai on poder començar aquesta aventura musical.

Els dos joves músics mallorquins Magí Garcías, soci de l’ACIMC, i Diego Hervalejo s’embarquen en aquest viatge amb voluntat continuïsta, i compten en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’artista Clara Fiol, qui amb la seva veu i l’arranjament de Diego reinventen la mítica cançó “Damunt de tu només les flors”.

Podeu veure el video promocional en aquest enllaç.

I podeu adquirir el disc a Columna Música.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web