Presentació del web Intèrprets Catalans Històrics

Concerts / Notícies / Noticies ACIMC

El dijous 21 d’octubre a les 19:30 h al Petit Palau tindrà lloc el concert-presentació del web Intèprets Catalans Històrics (ICH), un important projecte, creat i impulsat per l’Associació Joan Manén, dedicat a recuperar la memòria dels intèrprets catalans més importants del passat. Aquest acte compte amb el suport de l’ACIMC.

En la presentació hi intervindran Daniel Blanch, president de l’Associació Joan Manén i coordinador del projecte, Miquel Pérez, coordinador de la secció de cant i Josep Maria Rebés, secretari de l’Associació Joan Manén i redactor d’IHC. En l’acte que serà presentat per Joan Vives participaran els pianistes Josep Maria Colom, el violoncel·lista Pau Codina, la violinista Inés Issel i el baríton Jan Antem que ens intepretaran obres de Manén, Sarasate, Albéniz, Cassadó, Mompou i Mozart. En aquest acte també participaran els pianistes Emili Brugalla i Alan Branch, socis de l’ACIMC.

L’entrada és lliure però és imprescindible reservar l’entrada enviant un correu a: comunicacio@joanmanen.cat  Un cop feta la reserva, rebreu l’entrada directament per correu electrònic.

Intèrprets Històrics Catalans ha estat un projecte llarg i intens que l’Associació va iniciar el 2020. Ha estat possible gràcies a un gran nombre de persones i institucions, públiques i privades, que han col·laborat en desenvolupar treballs exhaustius de recerca i abastir-lo de material audiovisual. Cada una de les biografies publicades a IHC aporta nova llum a la trajectòria artística de l’intèrpret gràcies a una amplia tasca de recerca de cada un dels 35 redactors que hi han participat, prenent sempre com a referència i punt de partida les fonts primàries. L’objectiu d’IHC és crear un portal de referència, el més ampli i rigorós possible, que esdevingui un motor generador d’idees i projectes que permetin incidir en el millor coneixement dels nostres intèrprets del passat.

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web