Presentació de l’informe “La situació de la música clàssica a Catalunya”

Material ACIMC / Notícies / Noticies ACIMC

El proper dimecres 1 de febrer a les 13.00 h. a l’Aula Magna de la Universitat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, es presentarà l’estudi encarregat per l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) al grup de recerca RESCUE de la Universitat de Barcelona, titulat “La situació de la música clàssica a Catalunya”.

L’ACIMC, amb la voluntat de tenir unes xifres del sector de la música clàssica a Catalunya que permetin tenir un mapa de la realitat musical actual al nostre país i que possibilitin la presa de decisions per determinar una política cultural de la música clàssica, ha elaborat un estudi que cobreix aquestes mancances. Es tracta d’un informe exhaustiu que proporciona tots els paràmetres necessaris que determinen els aspectes principals de l’activitat musical a Catalunya.

La presentació anirà a càrrec del Dr. Agustí Alcoberro Pericay, vicerector de Patrimoni i Activitats Culturals, el Dr. Lluís Rodríguez Salvà, president d’ACIMC, i de les Dres. Magda Polo Pujadas i Arlinda Garcia Coll, encarregades de la investigació. Durant l’acte la pianista Isabel Fèlix, sòcia de l’ACIMC, interpretarà una obra de Margarida Orfila.

Per una millor organització, es prega confirmació d’assistència a: nllorach@culturae.cat i esant@culturae.cat

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web