Pedrellianes 2018

Notícies

L’any 2017, amb motiu dels 100 de la Secció de Música , la Biblioteca de Catalunya va organitzar la jornada Pedrellianes, que va tenir com a resultat unes conclusions a mode de propostes d’actuació. Un dels suggeriments sorgits fou la conveniència de donar continuïtat a les Pedrellianes com a espai de trobada del sector. Per aquest motiu, enguany, la Biblioteca de Catalunya organitza una nova edició d’aquesta jornada d’intercanvi i debat, que es dedica en aquesta edició a la promoció i mecenatge del patrimoni musical. La jornada s’organitza a l’entorn de tres taules rodones i un col·loqui obert final, dinamitzat per Pere Andreu Jariod, Albert Torrens i Mònica Pagès.

El col·loqui vol donar veu a compositors, musicòlegs, pedagogs, intèrprets, estudiants, bibliotecaris, arxivers, gestors, editors, periodistes, etc. amb la voluntat de recollir propostes de present i de futur, avaluar què no s’ha fet i cal fer, veure on cal posar els esforços, analitzar com millorar la situació del patrimoni musical, quins són els marcs de cooperació, etc.

La inscripció, que és gratuïta, es pot fer a la pàgina web de la Biblioteca de Catalunya http://www.bnc.cat/Visita-ns/Activitats/Pedrellianes/Pedrellianes-2018

 

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web