Nu.A, de Núria Andorrà, a l’Antic Teatre

Concerts / Notícies

La percussionista i sòcia de l’ACIMC Núria Andorrà presenta el seu segon treball sola, Nu.A, un espectacle on segons explica la mateixa Andorrà “es despulla dels seus instruments per anar als objectes de la quotidianitat i apropar-se als seus orígens. Anar a dins per poder transmetre a fora. Partir del senzill per arribar al complex. Passar de l’antic al modern. Un treball d’escolta i de reflexió. Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de l’electrònica i amb paisatges sonors pre-enregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.”

Núria Andorrà, de formació clàssica i contemporània, beu sempre d’altres fonts d’inspiració. Proposa un univers on les imatges, el so i el cos s’uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i per crear des de la interdisciplinarietat. Premi Alícia a la interdisciplina de l’Acadèmia Catalana de la Música, Premi especial Zirkòlika 2020 i Premi Puig Porret del Mercat de Música Viva de Vic 2019.

Podreu veure Nu.A aquest proper dijous 10 de novembre a les 20:00 hores a l’Antic Teatre de Barcelona, dins el Festival Influx. 

 

Fitxa artística de Nu.A

Música i idea: NÚRIA ANDORRÀ
Vídeos: JORDI PLANA I RICARD VIVES
Disseny eletònica: JOSEP Mª COMAJUNCOSAS
Fotografía: JORDI PLANA
Mirada externa: MARGA SOCIAS

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web