Nova convocatòria del programa Young Talent del DeltaChamber Music Festival

Formació / Notícies

Per segon any consecutiu, es realitzarà una audició oberta per escollir el Young Talent del DeltaChamber Music Festival, que conviurà amb els solistes del festival i participarà en els concerts centrals de l’edició del festival de l’any següent. Aquesta audició es realitzarà el 30 de juliol de 2022, a partir de les 10 h, a La Lira Ampostina (Amposta). Us adjuntem les bases d’aquesta convocatòria i el formulari d’inscripció.

Com a novetat d’aquesta edició, i perquè més joves talents puguin accedir a DeltaChamber Music Festival, es crea el Programa Academy del qual formaran part els joves músics que resultin seleccionats en 2a, 3a i 4a posició (nombre ampliable) de la mateixa audició. En aquest cas, els membres de l’Academy conviuran amb alguns dels solistes del festival, preparant un programa diferent de música de cambra que es mostrarà en algunes poblacions de les Terres de l’Ebre.

Per als dos programes, DeltaChamber Music Festival assumeix les despeses derivades de la participació dels joves músics seleccionats.

Tota la informació la trobareu a la seva web.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web