Musi.cat, nova plataforma per conectar el sector musical de Catalunya

Notícies

El sector de la música a Catalunya ja té a la seva disposició una nova plataforma. Es tracta de Musi.cat, una iniciativa que permet connectar a tots els agents del sector musical: músics i agrupacions de cambra, orquestres, estudiants de música, escoles, promotors, entitats, editorials, discogràfiques i molt més.

Des de l’ACIMC animem a tots els intèrprets a formar part d’aquesta nova plataforma que suposa una bona manera d’estar conectat ja que els usuaris que estigueu registrats podreu penjar les vostres novetats en el perfil, així com tenir actualitzat el vostres programes de concerts, nous temes, vídeos etc… La plataforma Musi.cat també inclou un cercador i un sistema de geolocalització per filtrar els resultats i facilitar que els usuaris pugueu interactuar amb altres perfils.

El passat dimarts 6 de novembre va tenir lloc al Taller de Músics ESEM la presentació de Music.cat. amb un dels seus creadors, Ferran Alves. La plataforma ja està disponible i es pot descarregar en versió beta.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web