L’ImpulsACIMC es consolida com un cicle de referència a Catalunya

ImpulsACIMC / Notícies

El passat dimecres 17 de maig va tenir lloc el darrer concert de la 2a edició de l’ImpulsACIMC, el cicle de nous professionals de la clàssica que organitza l’ACIMC. LA 2a edició d’aquest cicle de cinc concerts que té lloc a la seu de l’AIE  s’ha consolidat com una referència a Catalunya a l’hora d’acompanyar i donar un impuls a les carreres de solistes catalans o residents a Catalunya recent graduats. L’alt nivell de candidats participants, fins a 35, així com l’alta assistència de públic en tots els concerts certifiquen l’èxit d’aquest cicle-concurs. ACIMC acompanya als participants de cada edició del cicle de forma integral, no tant sols oferint oportunitats d’actuació en públic, sinó també proporcionant un servei d’assessorament fiscal i laboral com a socis de l’entitat.

En els propers dies un jurat format pel pianista Enrique Bagaria, la mezzosoprano Ana Hässler i el saxofonista Miquel Bofill deliberarà per decidir el guanyador del Premi AIE dotat amb 2.000 euros. Al premiat també se li oferiran diverses actuacions remunerades per diverses localitats catalanes. El participants d’aquesta edició han estat: Carlos Bujosa (piano), Adrià Cisneros (bombardí), Cristina Tena (mezzosoprano), Clara Garriga (violí) i Maria Torres Melgares (saxo).

ImpulsACIMC és un cicle de concerts i alhora un concurs adreçat a instrumentistes solistes, amb l’objectiu d’oferir una nova plataforma pels joves intèrprets que s’inicien en el món professional de la música clàssica.Us informem que a partir del 29 de maig s’obren les inscripcions per participar al 3r Cicle ImpulsACIMC. Ben aviat publicarem les BASES.

ImpulsACIMC és una proposta que compta amb el suport d’AIE Societat d’Intèrprets i Executants, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona I l’Ajuntament de Barcelona.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web