La soprano Laia Cladelles interpretarà el rol de Mimí de “La bohème” al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona

Concerts / Notícies

El proper diumenge 12 de febrer a les 18h, la soprano Laia Cladelles, sòcia de l’ACIMC, interpretarà el rol de “Mimì” de “La bohème” de Puccini  al Museu Europeu d’Art Modern, amb la “Petita Companyia Lírica”. Es tracta d’una versió reduïda semiescenificada dels quatre protagonistes de l’òpera amb piano . És un format que permet que el públic gaudeixi de l’òpera i dels seus intèrprets d’una forma molt propera. La resta d’intèrprets seran Giorgio Elmo, Lucas Groppo, Romina Krieger i Elke Sanjosé al piano.

Les entrades (25 euros) es poden adquirir al web del MEAM (C/ Barra de ferro, 5 de Barcelona) a través del següent enllaç.

Nascuda a Sabadell, Laia Cladelles va debutar al festival “LifeVictoria 202021” de Barcelona interpretant els “Lieder eines fahrenden Gesellen” de G. Mahler i ha estat guardonada amb el “Premi Temporada Lírica de Calella” dels “Premis de Lied/Cambra Conxita Badia 2020”. Va obtenir el premi “Amics de l’òpera de Lleida” de l’edició del 2018 en el “Concurs de Cant Germans Pla” de Balaguer. Ha obtingut també diversos premis al Concurs Internacional de Cant d’Elda i al Concurs Internacional de Cant de Sant Cugat. Col.labora amb els Amics de l’Òpera de Sabadell i amb la Fundació Jaume Aragall. Ha debutat com a ‘Margot’ a la sarsuela “Molinos de viento”, dirigida per Carme Bigorra (Amics de la Sarsuela de Gràcia). També ha interpretat la ‘Comtessa d’Almaviva’ i ‘Fiordilidgi’ en produccions pròpies del Conservatori del Liceu (“Figaro, envia’m un whatsapp”, dirigida per Rafel Duran). Ha ofert recitals a diverses sales: Auditori Enric Granados de Lleida, Auditori Sant Cugat, ADDA d’Alacant, Teatre Principal de Sabadell i Wiener Saal de Viena. Graduada en cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu i formada també al Mozarteum de Salzburg, ha obtingut també els graus dEconomiaa la UAB i de Mestra d’Educació Musical a la UB, universitat en la que col.labora com a especialista deducació vocal.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web