Ester Vela enregistra la integral de les obres per a piano de Narcisa Freixas

Notícies

La pianista Ester Vela, sòcia de l’ACIMC, acaba de treure al mercat un nou disc amb la integral de l’obra per a piano de Narcisa Freixas (1859-1926). El disc, enregistrat va el juliol d’aquest any a l’Estudi Albert Moraleda, ha estat publicat per La mà de guido. El disc inclou les dues series de peces infantils, el Llibre de danses i les 14 Peces característiques. En el llibret del disc trobem una semblaça biogràfica de la compositora per part Victòria Palma i un text descriptiu de les obres per part de la mateixa intèrpret.

Ester Vela ha dedicat els darrers 3 anys a la investigació i difusió de l’obra de la compositora i pedagoga Narcisa Freixas, amb concerts, conferències, classes, la col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en la creació del Premi Narcisa Freixas 160 anys, la publicació d’una unitat didàctica adreçada a alumnes de grau professional de música i el posterior gran concert a L’Auditori de Barcelona.També amb la publicació amb Boileau Editorial de Música d’onze volums partitures…
Amb l’aparació d’aquest CD la discogràfica vol acabar d’omplir un buit històric i ajudar a donar a conèixer la música d’aquesta compositora sabadellenca.

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web