L’equip directiu del CSMA fa marxa enrere en la seva dimissió en bloc

Notícies

Tot l’equip directiu del Conservatori Superior de Música d’Aragó radicat a Saragossa va presentar la seva dimissió en bloc el passat 5 de setembre.

El compositor manresà Agustí Charles, que n’era el director des de 2013 va justificat la renúncia en les diferències de criteri i la falta de confiança amb la direcció de planificació que dirigeix Ricardo Almalé. Charles assegurava que el Departament d’Educació no havia tingut en consideració cap de les peticions que s’havien fet des del conservatori i de la necessitat de més professors especialistes. Sinó que, contràriament, es volien dur a terme retallades de personal que, segons l’equip sortint, posaven en risc la docència i la qualitat del centre.

No obstant, després de la reunió que van mantenir dos dies després de l’anunci amb la Conselleria d’Educació i vista la bona predisposició de l’administració autonòmica a donar sortida als problemes més imminents amb l’inici del nou curs, l’equip directiu va decidir corregir la seva decisió i mantenir-se al capdavant del CSMA.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web