Encara podeu sol·licitar la Prestació extraordinària per a professionals de la cultura

Informació útil / Notícies
Us informem que hem detectat entre molts músics alguns dubtes i errors en la interpretació de les bases per poder acollir-se a la Prestació extraordinària per a professionals de la cultura oferta per la Generalitat. Per aquest motiu us recordem les condicions i us aclarim alguns termes que no han quedat prou clars.
En primer lloc us informem que encara sou a temps de sol·licitar la Prestació. Ho podeu fer el següent enllaç: SOL·LICITA LA PRESTACIÓ
Les condicions per accedir-hi són les següents:
a) Ésser major de divuit anys.
b) Estar empadronat i residir legalment en un municipi de Catalunya.

c) Haver exercit alguna activitat professional, per compte propi o aliè, en situació d’alta en el Règim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social per activitats de música, suspeses per raó de la crisi sanitària a Catalunya, en el Sistema Especial d’Artistes del Règim General de la Seguretat Social com a mínim 15 dies l’any 2019. d) No haver meritat cap tipus d’ingressos, entre els dies 14 de març i 6 de maig, o bé que aquests no hagin superat conjuntament, en còmput mensual, l’import del salari mínim interprofessional (950 euros).e) En el cas que hagueu tingut ingresos que estiguin per sota del salari mínim interprofessional (950 euros mensuals) entre els dies 14 de març i 6 de maig, se us descomptaran dels 1.024 euros (quantitat única que   podeu percebre per aquesta ajuda)

   IMPORTANT:

– “Meritar un ingrés” es refereixen a que hagueu realitzat alguna activitat durant el període (entre el 14 de març i el 6 de maig) que us ha generat ingressos encara que aquests ingressos no els hageu percebut durant el període.

– En aquests ingressos meritats durant el període (entre el 14 de març i el 6 de maig) no s’inclouen aquells que heu cobrat per feines realitzades abans de l’Estat d’Alarma (abans del 14 de març)

 

Omplir la sol·licitud és molt senzill. Només cal donar les vostres dades i incloure en el formulari els ingressos que heu meritat durant el període, si és el cas.

Us animem a demanar la Prestació si compliu les condicions.

Per a qualsevol dubte o pregunta estem a la vostra disposició a través d’aquest mail acimc@acimc.cat o per telèfon (663 074 79)

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web