El pianista Matthew Odell visita Catalunya

Concerts / Notícies

El reconegut pianista i professor de la Juilliard School Matthew Odell serà a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona entre el 8 i el 13 de març, convidat pel Laboratori de Música Antiga del Departament d’Història i Història de l’Art.

Odell, conegut també com a “coach” de cantants, oferirà dos recitals durant la seva estança. El primer, juntament amb la soprano Rosa Tamarit, serà el dijous 9 de març a les 19h a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, i inclourà les cinc melodies sobre textos de Paul Valéry i El Combat del Somni de Frederic Mompou. El segon serà el diumenge 12 de manç a les 19h al Centre Cultural de Mollerussa.

El divendres 10, Odell conduirà un seminari i una Masterclass oberta amb els doctorands de música i tothom que hi vulgui assistir, entre les 10 i les 14 h a l’Aula Magna de l’URV, on parlarà del compositor Olivier Messiaen, aportant detalls i materials inèdits de gran valor documental.

Finalment, el dilluns 13 conduirà el Taller de Creaciò del Màster Interuniversitari en Música com a Art Interdisciplinària, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web