El pianista Igansi Prunés actua a Barcelona i l’Ametlla del Vallès

Concerts / Notícies

El pianista Igansi Prunés, soci de l’ACIMC, durà a terme dos recital de piano a l’Ametlla del Vallès (Cicle de Joves Intèrprets) i al Barcelona (Jardí dels Tarongers). Us informem de les dates:

-Dijous 30 de març a les 19:30 a la Sala Polivalent de l’Ametlla del Vallès 
Cicle de Joves Intèrprets.
Obres de Bach, Beethoven i Debussy.
-Dissabte 1 d’Abril a les 19:30, al Jardí dels Tarongers de Barcelona
Obres de Bach, Beethoven, Liszt i Debussy. Concert organitzat per Joventut Clàssica Orpheus.
Reserva d’entrada a: orpheusbsc@gmail.com

Ignasi Prunés va rebre la formació musical bàsica a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès amb Marta Torrents i posteriorment a l’Escolania de Montserrat (2009-2014), on va estudiar piano i orgue amb Carles Viarnès i Mercè Sanchís.

Va realitzar el Grau Professional de Piano a l’IEA Oriol Martorell, amb Xavier Pardo com a professor, acabant el Grau amb el Premi d’Honor. Va finalitzar els estudis de Grau Superior de piano a l’ESMUC amb Denis Lossev, obtenint les màximes qualificacions. Actualment cursa els estudis de Màster a la Franz Liszt Academy (Budapest) amb els professors Péter Nagy i László Borbély.

Prunés ha actuat a Alemanya (Schleswig-Holstein Musik Festival), Itàlia, Croàcia i en diverses sales i auditoris del país, entre ells l’Auditori de Barcelona. Destaquen els consells rebuts per part de professors de renomT com Elisabeth Leonskaja, Boris Berman, Vladimir Viardo, Vladimir Ovchinnikov i Claudio Martínez Mehner. Ha estat premiat al concurs Joventuts Musicals de Vilafranca i al certamen de música “Ciutat de Mataró”.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web