El Nexus Piano Duo, Roger Padullés i el Quartet Atenea participaran al 13è Festival de Pasqua de Cervera

Concerts / Notícies

El 13è Festival de Pasqua de Cervera que es celebra enguany té dos fils conductors que recorren la seva programació: la música i la vida de Pau Casals i l’obra de músics de qualsevol època exiliats o emigrats. Al repertori de cada concert, treballat juntament amb cadascun dels intèrprets, hi ha com a mínim alguna peça dels següents tretze compositors: els exiliats Ramon Carnicer, Francesc Andreví, Jaume Pahissa, Pau Casals, Montserrat Campmany, Baltasar Samper i Robert Gerhard i els emigrats Manuel i Josep Pla, Domènec Terradellas, Lluís Benejam, Narcís Bonet i Moisès Bertran.

En el Festival hi participen diversos socis de l’ACIMC.

El divendres 7 d’abril a les 11.30h i a les 13h, el tenor Roger Padullès, soci de l’ACIMC, interpretarà amb el pianista Francisco Poyato cançons de Juli Garreta, Baltasar Samper, Pau Casals i Jaume Pahissa.

El Nexus Piano Duo, format pels pianista Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández, socis de l’ACIMC, participaran també en un Concert matinal que es celebrarà dissabte 8 d’abril a les 11:30h i a les 13h. El concert estarà format per obres de Narcís Bonet, Joan Massià, Moisés Bertran, Isaac Albéniz i Robert Gerhard. Paralel·lament el mateix dia i a la mateixa hora el Quartet Atenea format pels violinistes Gil Sisquella i Jaume Angelès, el viola Bernat Santacana, soci de l’ACIMC,  i el violoncel·lista Iago Domínguez, interpretaran obres de Benejam, Casals i Cervelló.

Les entrades dels concerts es poden adquirir en el següent enllaç: https://www.festivalpasqua.cat/entrades

 

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web