El cicle “Els teus clàssics” s’expandeix per Catalunya

Concerts / Descomptes / Notícies

L’Associació Joan Manén presenta la programació del 12è Cicle de Concerts Els teus Clàssics que tindrà lloc del 21 de gener al 10 de juny del 2023 a Barcelona, Manlleu, Sant Cugat del Vallès,El Vendrell, Llinars del Vallès i Reus. Podeu consultar i descarregar tota la programació en el programa de mà adjunt, o bé a l’adreça http://www.joanmanen.cat/cat/els_teus_classics.

Enguany el projecte de difusió de patrimoni musical de l’Associació Joan Manén s’ha ampliat i expandit col·laborant de forma estreta amb cinc entitats musicals rellevants del país: l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell, Amics de la Música de Manlleu, Associació de Concerts de Reus, la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra de Sant Cugat del Vallès i Concerts a Sanata de Llinars del Vallès. D’aquesta manera s’ha augmentat el numero de concerts programats, passant de sis anuals a Barcelona a tretze a Catalunya.

En aquesta dotzena edició d’Els teus clàssics es tindrà ocasió de commemorar el centenari del naixement d’Alícia de Larrocha, descobrir el repertori català per a contrabaix de la mà de Leon Bosch, gaudir dels trios de Granados, Benejam i Civil, i escoltar fins a catorze obres de compositors actuals, cinc de les quals s’interpretaran en estrena absoluta, entre elles els “Set cants” de Miquel Oliu, l’obra encàrrec de l’Associació d’enguany. Es podran escoltar joves intèrprets amb talent com el clarinetista Bernat Buzzi, recent guanyador de l’ImpulsACIMC, i viatjarem per les suites per a violoncel inspirades en Bach compostes per Enric Casals i Ricard Lamote de Grignon. Dos dels concerts ens permetran descobrir enregistraments discogràfics produïts per l’Associació o amb el seu suport, com 11 o la integral de l’obra per a violí i piano de Lluís Benejam.

Els socis de l’ACIMC disposen d’un descompte del 50% en el preu de l’entrada en els concerts que es celebraran a Barcelona.

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web