Carles Marigó al “Diàleg musical a 100 anys vista” en el 125è aniversari del naixement de Manuel Blancafort

Concerts / Notícies

En el marc de l’aniversari del naixement de Manuel Blancafort, el dijous 13 d’abril a les 19h a l’Ateneu Barcelonès tindrà lloc el concert “Diàleg musical a cent anys vista”. La Fundació Manuel Blancafort va encarregar a sis compositors contemporanis unes peces inspirades en dues obres de Blancafort, les Humoresques, que s’havien donat per perdudes i que han esta recuperades recentment a partir d’unes rotlles de pianola.

En aquest concert el pianista Carles Marigó, soci de l’ACIMC, i la violinista Sara Cubarsí estrenaran obres de Clàudia Baulies (1994), Helena Cánovas (1994), Marc Migó (1993), Joan Magrané (1988), Montserrat Lladó (1987) i Carles Marigó (1986), tot dialogant amb sis obres de Blancafort. Després de la pausa hi haurà una segona audició de les obres estrenades presentades pels autors. Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Beques CREA) i l’Ateneu Barcelonès.

La proposta és també un reconeixement a la figura de la dona en l’esfera de la creació musical. Incorpora tres homes i tres dones nascuts entre els anys 80 i 90 del segle XX. Un contrapunt al panorama eminentment masculí dels compositors noucentistes catalans.

Accés gratuït amb aforament limitat.

Podeu accedir al programa en el següent enllaç

 

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web