Convocatòria per participar en el Circuit de Joves Intèrprets MUSAE 2018

Borsa de treball / Notícies

Musae és un projecte del Ministeri d’educació, cultura i esport i d’AC/E que combina música i patrimoni museístic amb l’ajuda dels joves intèrprets espanyols. És un circuit de concerts i micro-concerts que circula pels 16 museus 16 estatals. El projecte va ser creat el 2015 amb l’objectiu de:

-Projectar les carreres dels joves intèrprets espanyols i residents a Espanya, proporcionant formació innovadora i un nou espai per desenvolupar la seva carrera professional.

-Per dinamitzar la relació entre els visitants dels museus i aquests posant el músic com a mediador central d’aquesta comunicació.

-Afavorir les visites de les minories i grups en risc d’exclusió als museus per així afavorir l’intercanvi social.

 

El programa MUSAE està adreçat a solistes i grups espanyols o residents a Espanya de música clàssica, jazz i flamenc o música tradicional que no hagin complert els 36 anys el dia 1 de gener de 2019.

Tots els grups han de ser estables i acreditar una antigüetat mínima d’un any enviant programes de concert o altres documents que ho provin. És a dir, cada grup ha de tenir acreditat un concert abans del 31 de març de 2017, i que el grup no sigui major de cinc membres.

Dins la trajectòria que es demana al formulari, es valora positivament la participació en concerts i/o activitats de caràcter pedagògic i social així com la formació en altres disciplines com història de l’art, arqueologia, antropologia, dansa o teatre.

 

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web