Convocatòria per a una plaça d’oboè a l'”Orquesta Sinfónica de Navarra”

Borsa de treball / Notícies

Es convoquen audicions per cobrir una plaça d’oboè de l’Orquestra Simfònica de Navarra.

Descripció detallada: 1 oboè solista – 100% (substitució). Amb l’obligació de: 2 º oboè + corn anglès

Les audicions es duran a terme a la sala de cambra de l’Auditori Baluarte (Plaza Baluarte S/n Pamplona 31002) durant les següents dates i horaris:

Dimecres, abril 11, 2018 de 16 h.
Dijous, abril 12, 2018 de 16h
La data de la seva celebració pot ser modificada, previ avís a aquells admesos en un mínim de 5 dies, si per motius tècnics ho decideix el jurat. La convocatòria també podria ser cancel·lada en el mateix període de temps.

Condicions:
Les persones que compleixin en la data de venciment del termini de presentació de sol·licituds, totes i cadascuna de les condicions següents, podran participar en el procés de selecció:

1. Tenir nacionalitat espanyola o d’un país membre de l’estat Unió Europea o un tercer a la qual es reconegui la lliure circulació de treballadors a la Unió Europea, així com ser ciutadà d’altres nacionalitats amb residència legal i permís de treball a Espanya.

2. Estar en possessió del títol Superior de música de l’especialitat. En el cas de títols expedits fora d’Espanya, ha de tenir la validació corresponent.

3. Ser major d’edat abans del termini d’inscripció.

4. No trobar-se en una causa legal d’incapacitat o incompatibilitat.

5. No hagin estat sancionats amb una falta greu en l’exercici de funcions similars.

Els interessats podran inscriure’s a través de la plataforma web www.muv.ac abans del 31 de març a 23:59. No s’admetrà cap aplicacions fora del termini establert i només es podran presentar les candidatures que hagin  estat acceptades a través de la plataforma www.muv.ac i els noms dels quals es publiquin a la llista d’admesos a la Secció “Audiciones/Empleo” de www.orquestadenavarra.es abans del dimecres 4 d’abril a les 15h. El dia de la prova, les persones seleccionades, cal que presentin els documents originals que acrediti que compleixen els requisits de la convocatòria.

Descargar bases: Convocatoria_Audiciones_Oboe_Solista.pdf

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web